90 napos tervezés kurzus

Tervezz tudatosan és érd el a legnagyobb álmaidat is!

Ismerősen hangzik?

Sokszor évekig ülök egy célon, mielőtt lépéseket tennék a megvalósításra.

Rengeteg ötletem van, de nem tudom, hogy hogyan kezdjek hozzá.

Hajlamos vagyok elveszíteni a motivációt, mielőtt befejezném a projektet.

Mindig túl sok célt tűzök ki és végül csak nagyon kevés valósul meg.

Nincs időm megvalósítani az álmaimat. 

Nem vagy egyedül!

A fenti mondatok már szinte minden ambíciózus nő szájából elhangzottak. A kérdés csak az, hogy mit teszel azért, hogy ne maradjon így. Hogy az álmaid ne csak a fejedben, hanem a valóság síkján is létezzenek? 

Az első lépés a döntéssel kezdődik. Készen állsz arra, hogy a tudatosan összeállított tervedet követve, beletedd a szükséges munkát és elérd a céljaidat? 

Ez a kurzus a tudatos tervezésben és a motiváció fenntartásában lehet partnered. Segítünk, ha elakadnál és veled együtt fogunk ünnepelni a sikereidet!

 

 

hogyan építs csapatot sikeresen

Miből áll a kurzus?

Kurzus tartalma:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Toggle tartalom
Toggle tartalom
Toggle tartalom
Toggle tartalom

Letölthető tervező

Ha Te is az a típus vagy, aki szereti papíron megtervezni a céljait, majd a szépen vázolt tervet jól látható helyre tenni a falra, akkor ezt imádni fogod! 

90 napos tervező - mobil

Támogató közösség

Az idővel együtt általában a motiváció is csökkenni szokott. Segítünk abban, hogy a tervezés utáni lendületed kitartson a 90 nap végéig és valóban sikerüljön elérni azt, amit elterveztél. Ne feledd! A siker csak rajtad múlik, de sokkal könnyebb elérni, ha vannak körülötted támogató emberek.